Hällso & Tränings Coach `Susan Rydmyr`

Hällso & Tränings Coach `Susan Rydmyr`

*Nya Stränga Order Från Coachen*

Mina inläggPosted by Susan Rydmyr Sat, June 07, 2014 07:45:02
NYA STRÄNGA ORDER FRÅN COACHEN ATT JAG MÅSTE DRA NER PÅ MIN KAFFE KONSUMTION:-(

JA,HAN ÄR OMTÄNKSAM MIN COACH,BRYR SIG OM MITT VÄLMÅEENDEsmiley

FINNS DET NÅGOT BÄTTRE ÄN ATT AVNJUTA/STARTA SIN MORGON MED EN KOPP VARMT KAFFE I LUGN OCH RO OCH SITTA OCH LÄSA PÅ TEX NÄTET?

NÄ,JAG TROR INTE DET ;-)

FÅR INTE JAG MITT MORGONKAFFE BLIR JAG SOM SMÅTJURIG & JOBBIG HUVUDVÄRK KOMMER :-( ..SÄKERT MÅNGA SOM KÄNNER IGEN SIG!

JAG ÄR EN RIKTIG KAFFE KÄRRING OM MAN SÄGER SÅ,JAG DRICKER MELLAN 10-12 KOPPAR /DAG
HMMM,KANSKE LITE VÄL MYCKET NÄR JAG TÄNKTE EFTERsmiley

VI SKA SE HUR MIN MAGE SVARAR PÅ ATT DRA NER PÅ DET...
SÅ FROM I MÅNDAGS HAR JAG BARA DRUCKIT 2 KOPPAR PÅ MORGONEN + KOPPAR TILL LUNCH OCH EN PÅ EF SEN TAGIT 1-2 KOPPAR TE ISTÄLLET...
DUKTIG VA? smileyKaffe hjälper oss att vakna upp och håller oss koncentrerade, men det har vissa biverkningar på våra kroppar. Visst, kommer en kopp kaffe en dag göra dig någon skada, men har för mycket av det kunde. Här finns kaffe biverkningar för kvinnor du bör uppmärksamma.

Ett. Addiction

Oavsett om du vill tro det eller ej, gör kaffe orsakar beroende. Du behöver inte dricka 20 koppar kaffe om dagen för att betrakta dig själv som beroende. Så länge du inte kan få igenom en enda dag utan kaffe, har du utvecklat en mindre missbruk. Patienter med svårare missbruk till kaffet kan uppleva nervositet, handen darrar, kallsvettning och även ilska tills de får sin dos.

2. Insomnia

Att ha för mycket kaffe kommer blanda sig med din sömn, speciellt om du dricker kaffe på kvällen. Visst, det finns människor som hävdar att kaffe inte har den effekten på dem, men vet du vad - det är ännu värre. Det betyder att du redan har för mycket kaffe och din kropp är att bygga motståndskraft mot det. Koffein håller dig vaken. För mycket kaffe orsakar sömnlöshet, rastlöshet och allmänt dålig sömn.

Tre. Högt blodtryck

Koffein ökar ditt blodtryck. Effekten är tillfällig, men om du dricker mycket kaffe, kan det orsaka permanent högt blodtryck. Du kan känna av effekterna av ditt blodtryck stiger med upplever ringningar i öronen och huvudvärk. Om du har dessa problem, kanske du vill tänka på att byta till koffeinfritt.

4. Högt kolesterol

Dricka ofiltrerat kaffe sägs öka nivåerna av din totala kolesterol (både HDL och LDL) och triglycerider. Över åren, kan detta öka risken för att få en hjärtattack. Generellt sett, är kaffe kopplat till högre risker för hjärtsjukdomar och det är absolut inte rekommenderas för personer som redan har hjärtproblem.

Fem. Dehydrering

Det är ett vanligt faktum att för varje kopp kaffe du dricker, du behöver två koppar vatten bara för att kompensera för de vätskor som du har förlorat. Kaffe orsakar uttorkning och om du inte kompensera för det vatten du har förlorat det kan leda till huvudvärk och illamående.

6. Celluliter

Även om en hel del anti celluliter produkter innehåller kaffe, kan dricka det faktiskt öka risken för att utveckla celluliter. Koffein i kaffe torkar dig och gör att din kropp håller vattnet den redan har. Hålla vatten är den vanligaste orsaken till celluliter.

7. Osteoporos

Dricka mer än tre koppar kaffe om dagen i flera år kan leda till minskad bentäthet. Detta innebär att du kommer att vara i en högre risk att utveckla osteoporos. Osteoporos är en sjukdom många kvinnor lider och det orsakar sköra ben. Håll ditt kaffe uppgår till tre koppar om dagen toppar.

8. PMS

Forskare har upptäckt att kvinnor som är generellt benägna att ha starka PMS kan uppleva det ännu starkare på grund av att dricka kaffe. Denna biverkan av kaffe är tyvärr också en bieffekt av att äta choklad. Jag är ledsen damer - men om du vill bli av med din PMS, är det ett nej på två saker vi älskar mest.

9. Panikångest

På grund av det faktum att koffein orsakar beroende, inte ha den mängd din kropp är van vid kan orsaka panikattacker. Koffein framkallar faktiskt den så kallade "kamp eller flykt" mekanism i våra kroppar. Hög konsumtion minskar emellertid den mekanismen till panikattacker. Du börjar svettas, dina händer börjar skaka och du förväntar dig dåliga saker att hända dig.

10. Känslomässig utmattning

Koffein vaknar du upp och ger kroppen mer energi. Men vad den inte gör är att låta kroppen vila. Att ha för mycket kaffe kommer att göra dig springa runt och känna att du kan göra så mycket mer. Men, eftersom din kropp behöver vila, när du faktiskt sitta ner och sluta fungera, kanske du känner dig ännu mer trött och känslomässigt dränerad sedan utan kaffe.

Dessa är de 10 kaffe biverkningar varje kvinna bör uppmärksamma. Kaffe gör ge dig en hel del fördelar, men man får inte glömma de dåliga sakerna. Det vore bäst om du kan begränsa ditt kaffe till bara en kopp på morgonen.


UNDERBART ATT HA EN MAN/COACH SOM VERKLIGEN BRYR SIG SÅ MYCKET & ENGAGERAR SIG FÖR MITT VÄLBEFINNANDE!
ÄLSKAR DIG THOMAS <3

  • Comments(1)//blogg.susanrydmyr.se/#post311